lauantai 11. lokakuuta 2014

# 1 Never give up!

Olet tallilla ja kuulet ihanan hörähdyksen, kun astut tallin sisään. Kävelet käytävää pitkin ja huomaat kuinka sinua tarkastellaan pörheänä ja uteliaana karsinasta. Sinua alkaa hymyilyttämään, kun huomaat, että sinua on tallissa kaivattu. Menet pörheän hevosen luo ja hän alkaa puskemaan päällään sinua vasten. Kuinka hyvältä se voisikaan tuntua, kun huomaa, että joku kaipaa sinua. Vaikka kaikki ei mene aina niinkuin itse haluisi, niin muista..NEVER GIVE UP! Jos jossain asiassa antaa heti periksi niin silloin siitä ei tulekaan yhtään mitään. Kaikelle täytyy antaa tarpeeksi vain aikaa.
Blogimme nimi on "young, wild and free"..nimi muistuttaa meidän hoitohevosta Kuiskua, sillä hän nuori ja välillä hieman villi. Myöhemmin siitä sitten ehkä lisää. Alaotsikkona on "never give up", se kuvastaa sitä, että ikinä ei saa anataa periksi. Ajan kanssa kaikki alkaa sujumaan niinkuin meillä Kuiskun kanssa on alkanut sujumaan todella hyvin, kun meillä on vain riittänyt aika ja kärsivällisyys. Kyllä mekin välillä kiroamme neidin, koska Kuisku keksii välillä niin tyhmiä omia temppuja. Esimerkiksi kerran juoksutuksessa se päätti vaan kiskoo itsensä narusta irti ja juosta pari kierrosta kenttää ympäri ja antaa helpolla kuitenkin kiinni. Me ei ihan päästy jyvälle siitä, että mikä sen idea siinä oli, mutta näin kuitenkin kävi. Mutta never give up.

Kirjoittelemme blogia siis yhdessä. Yhteisistä aiheista pyrimme kirjoittamaan yhdessä, mutta välillä vain toinen saattaa kirjoittaa tänne jotain, jolloin laitamme postauksen perään, että kumpi sen on kirjoittanut. Silloin pysytte hyvin perillä kuka tekee mitäkin. Kun teemme postauksen yhdessä niin laitamme loppuun jonkin merkin siitä, että teksti on yhdessä tehty ja niin edelleen.


2 kommenttia:

  1. kivan olonen blogi, mielenkiinnolla odottelen lisää postauksia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti.:) Yritänkin tässä kohta uutta postausta lisäilläkin tänne. -N00rzz

    VastaaPoista